129
Υλικά
1,5 κιλό χοιρινή σπάλα
1 κ.σ. θυμάρι
2 κλωνάρια δενδρολίβανο
Αλάτι-πιπέρι
4 κ.σ. μουστάρδα
Χυμό 3 λεμονιών
1 κρεμμύδι
Λίγο λάδι
1 κ.σ. κορν φλαουρ
2 καρότα
1,5 κιλό χοιρινή σπάλα
1 κ.σ. θυμάρι
2 κλωνάρια δενδρολίβανο
Αλάτι-πιπέρι
4 κ.σ. μουστάρδα
Χυμό 3 λεμονιών
1 κρεμμύδι
Λίγο λάδι
1 κ.σ. κορν φλαουρ
2 καρότα
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και τα σωτάρουμε στο λάδι να ροδοκοκκινήσουν. Ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε μέχρι να γυαλίσει. Σβήνουμε με το χυμό των λεμονιών και προσθέτουμε τη μουστάρδα, τα καρότα κα
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net