67
Υλικά1,5 κιλό χοιρινή σπάλα1 κ.σ. θυμάρι2 κλωνάρια δενδρολίβανοΑλάτι-πιπέρι4 κ.σ. μουστάρδαΧυμό 3 λεμονιών 1 κρεμμύδιΛίγο λάδι1 κ.σ. κορν φλαουρ2 καρόταΕκτέλεσηΚόβουμε το κρέας σε κομμάτια και τα σωτάρουμε στο λάδι να ροδοκοκκινήσουν. Ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε μέχρι να γυαλίσει. Σβήνουμε με το χυμό των λεμονιών και προσθέτουμε τη μουστάρδα, τα καρότα και τα μυρωδικά. Αλατ
Διάβασε τη συνταγή στο hungryforhungry.blogspot.com