ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΣΙΓΟΨΗΜΕΝΟ ΣΕ ΤΕΝΤΟΥΡΑ & ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ

Καταχωρήθηκε στις 06/12/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ 1 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ (ΑΠΟ ΝΟΥΑ Ή ΜΠΟΥΤΙ) 2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 12 ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ 1 ΠΡΑΣΟ 1 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΡΟΔΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU 1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 2 ΚΟΚΚΟΥΣ ΜΠΑΧΑΡΙ 2 ΣΦΗΝ. ΤΕΝΤΟΥΡΑ 4 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ 1 ΦΛ. ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ 1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΛΑΣ 1 ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ½ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 300 ML ΖΩΜΟ ΚOΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ: 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ 100 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 100 ML ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ ¼ Κ.Γ. ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ ΑΛΑΤΙ–ΠΙΠΕΡΙ

Διάβασε τη συνταγή στο http://chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!