110
Υλικά
- χοιρινή σπάλα 1 κιλ
- σέλινο 200 γρ
- πράσα 350 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 100 γρ
- σελινόριζα 150 γρ
- ελαιόλαδο 150 ml
- χυμός λεμονιού 50 ml
- αυγά 2 τμχ
Υλικά 1 κιλό χοιρινή σπάλα, κομμένη σε κύβους περίπου 5 εκ. 200 γρ. σέλινο (τρυφερά κλωνάρια και φύλλα), χοντροκομμένα (ροδέλες περίπου 2 εκ. ) 350 γρ. πράσα (το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος), χοντροκομμένα σε ροδέλες περίπου 2 εκ.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com