181
Υλικά
- χοιρινός λαιμός 2000 γρ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- φέτα 200 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
Το χοιρινό είναι αλήθεια το έχω συνδυάσει με το χειμώνα περισσότερο και γενικά δεν το τρώμε συχνά στο σπίτι. Έχει όμως κάτι το εορταστικό και μπορεί να δώσει πεντανόστιμα πιάτα για τραπέζι πολύ πιο εύκολα από ότι το μοσχάρι, αφού συνήθως είναι πιο τρυφερό.
Ένα από αυτά τα πιάτα είναι και το ρολό, που ανάλογα με τη γέμισή του μπορεί να είναι χειμνιάτικο, καλοκαιρινό, ελαφρύ, βαρύ κλπ
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu