90
Υλικά
- χωριάτικα λουκάνικα 4 τμχ
- θυμάρι 3 κλων
- κρέμα βαλσαμικού 5 κσ
- ελαιόλαδο 40 γρ
- βούτυρο 1 κσ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- φινόκιο 1 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- κρέμα βαλσαμικού 30 γρ
4 λουκάνικα χωριάτικα Ιfantis 3 κλων. φρέσκο θυμάρι 5 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού κλασική Kalamata Papadimitriou 40 γρ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 φινόκιο 1 πορτοκάλι 50 γρ. ελαιόλαδο 30 γρ. κρέμα βαλσαμικού κλασική Kalamata Papadimitriou Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr