Ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με κρασί και μέλι

Καταχωρήθηκε στις 15/03/12

20 Ψήφοι Ψήφισε

Όταν σκεφτόμαστε "...χοιρινές μπριζόλες", όλοι έχουμε στο μυαλό μας, τις ζουμερές μπριζόλες που μόλις βγάλαμε από τη σχάρα. Μπορούν όμως να μαγειρευτούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ένας πολύ νόστιμος τρόπος που σας προτείνουμε, είναι να τις μαγειρέψετε με κρασί, μέλι και μπαλσάμικο. Μπορείτε να τις συνοδέψετε με πουρέ πατάτας. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.littlecookingtips.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!