Ζουμερό μοσχαράκι κατσαρόλας με πάπρικα και κόκκινες πιπεριές (goulash)

Καταχωρήθηκε στις 10/02/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Και για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών, είπα να δοκιμάσω να φτιάξω Goulash, το διάσημο πιάτο από την Ουγγαρία. Σκέφτηκα πως κάτι θα ξέρουν οι Ουγγαρέζοι από κρύο, είχα και μπόλικη ουγγαρέζικη πάπρικα στο ντουλάπι, δεν θέλω και πολύ …

Διάβασε τη συνταγή στο http://foodjunkie.eu

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!