Ζυγούρι βραστό με τραχανά

Καταχωρήθηκε στις 04/03/13

7 Ψήφοι Ψήφισε

Το βραστό, δεν είναι ένα απλό φαΐ, είναι φιλοσοφία. Φιλοσοφία, βασισμένη στο αλάτι και το πιπέρι. Γίνεται και με κατσίκι ή αρνί, αλλά με βετούλι ή ζυγούρι γίνεται νοστιμότερο, γιατί το περισσότερο λίπος που έχουν τα μεγαλύτερα ζώα, κάνει τη διαφορά στη γεύση. Ζυγούρι βραστό με τραχανά Υλικά •

Διάβασε τη συνταγή στο https://faghta-giagias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!