βαρβάρα

Καταχωρήθηκε στις 03/12/09

5 Ψήφοι Ψήφισε

υλικά1 σακουλάκι σιτάρι1/2 κιλό ζάχαρη3/4 κούπα αλεύρι1/4του κιλού σταφίδες1/4 του κιλού σουσάμι1/3 του κιλού καρύδια5-6 κουταλιές σούπας ζάχαρηκανέλακύμινοπροαιρετικά αμύγδαλα αλεσμένα στο μουλτι (χοντροκομμένα)μήλο σε μικρούς κύβουςεκτέλεσηβάζουμε το σιτάρι να βράσει, αφού πετάξουμε κάνα δυο νερά το αφήνουμε να βράσει για 1-1 1/2 ώραεντομεταξυ σε αντικολλητικο τηγάνι βάζουμε το αλεύρι και το καβουρδίζουμε, ενώ ανακατεύουμε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να ροδίσει και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολστο ίδιο αντικολλητικο προσθέτουμε το σουσάμι, και το καβουρδίζουμε κι αυτό μέχρι να ροδίσε

Διάβασε τη συνταγή στο https://gefsieleftherias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!