by admin

Κρέμα Πατισερί (creme patissiere)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η αφράτη creme patissiere (κρέμα ζαχαροπλαστικής), έρχεται από τη Γαλλία και έχει πολλές χρήσεις. Η βασική συνταγή που θα δούμε σήμερα, είναι αρωματισμένη με βανίλια, αλλά η κρέμα πατισερί έχει διάφορες παραλλαγές...Pastry Basics, μάθημα δεύτερο! Ο Γιώργος Γαλής, μας δείχνει βήμα-βήμα, τον σωστό τρόπο για να φτιάξουμε την τέλεια κρέμα πατισερί!
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: κρέμα ζαχαροπλαστικής

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.madameginger.com