88
Υλικά
- αυγά 180 γρ
- ζάχαρη 125 γρ
- κορν φλάουρ 25 γρ
- αλεύρι μαλακό 25 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- γάλα φρέσκο 300 ml
- βούτυρο 50 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- πορτοκάλι 0.5 τμχ
Η αφράτη creme patissiere (κρέμα ζαχαροπλαστικής), έρχεται από τη Γαλλία και έχει πολλές χρήσεις. Η βασική συνταγή που θα δούμε σήμερα, είναι αρωματισμένη με βανίλια, αλλά η κρέμα πατισερί έχει διάφορες παραλλαγές...Pastry Basics, μάθημα δεύτερο! Ο Γιώργος Γαλής, μας δείχνει βήμα-βήμα, τον σωστό τρόπο για να φτιάξουμε την τέλεια κρέμα πατισερί!
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com