Κρέμα Πατισερί (creme patissiere)

Καταχωρήθηκε στις 19/11/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η αφράτη creme patissiere (κρέμα ζαχαροπλαστικής), έρχεται από τη Γαλλία και έχει πολλές χρήσεις. Η βασική συνταγή που θα δούμε σήμερα, είναι αρωματισμένη με βανίλια, αλλά η κρέμα πατισερί έχει διάφορες παραλλαγές...Pastry Basics, μάθημα δεύτερο! Ο Γιώργος Γαλής, μας δείχνει βήμα-βήμα, τον σωστό τρόπο για να φτιάξουμε την τέλεια κρέμα πατισερί!

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.madameginger.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!