113
Υλικά
- γάλα 1 λτ
- ζάχαρη 250 γρ
- κουβερτούρα 75 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κσ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- βούτυρο 2 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- ζελατίνη 3 γρ
Υλικά Γάλα 1 λίτρο Ζάχαρη 250 γρ Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 75 γρ κομμένα Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 3 κουταλιές σούπας Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ 2 κουταλιές σούπας Βούτυρο 2 κουταλάκια γλυκού Βανίλια 1 τεμ σε σκόνη Ζελατίνη 3 γρ (2 φύλλα) Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ για στολισμό
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr