107
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- γάλα φρέσκο 200 ml
- ζάχαρη 200 γρ
- ρούμι 1 κσ
- ζελατίνη 8 γρ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- τριαντάφυλλο γλυκό -
Η πανακότα που σας προτείνω σήμερα, είναι λίγο πιό ελαφριά, καθώς προστίθεται και γάλα, την αρωμάτισα δε με μαστίχα, ενώ για το σερβίρισμα προτίμησα το γλυκό τριαντάφυλλο που είχα φτιάξει την άνοιξη, απο τα εκατόφυλλα τριαντάφυλλα του κήπου μας.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com