Ελβετική βουτυρόκρεμα

Καταχωρήθηκε στις 08/02/21

1 Ψήφοι Ψήφισε

  Υλικά   250 γρ Βούτυρο Αγελαδινό 82% λιπαρά σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ Ασπράδια αυγών 200 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική 2 γρ Άρωμα βανίλιας Προορατικά χρώμα ζαχαροπλαστικής σε πάστα     Εκτέλεση: Σε ένα κατσαρόλι βάζουμε λίγο  νερό και  σε μέτρια  φωτιά ώστε να σιγοβράζει. Σε ένα ινοξ μπολ (μπασίνα) ρίχνουμε τα ασπράδια μαζί με τη ζάχαρη. Τοποθετούμε το μείγμα πάνω από το νερό που σιγοβράζει και ανακατεύουμε ελαφρά με ένα σύρμα. Ανακατεύουμε  συνεχώς.

Διάβασε τη συνταγή στο http://omorfesgeuseis.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!