38
Υλικά για 5 άτομα5 αυγά120 γραμμ. ζάχαρη200 γραμμ. Κουβερτούρα 50-55% κακάο100 γραμμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαράΣτον κάδο του μίξερ βάζουμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε ωσότου το μείγμα ασπρίσει. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας ελαφρώς. Ενσωματώνουμε το μείγμα των αυγών. Σερβίρουμε τη μους σε ποτήρια ή σε ένα μεγάλο μπολ. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρουμε.Του Φώτη Χρυσανθίδη, από το ΒΗΜΑgourmet
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com