Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ CREME PATISSERIE (ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ)

Καταχωρήθηκε στις 03/11/11

9 Ψήφοι Ψήφισε

Είναι η πιο συνηθισμένη κρέμα για πολλές χρήσεις στη ζαχαροπλαστική. Την χρησιμοποιούμε για τρίγωνα Πανοράματος, κοκ, μιλφέιγ, πάστες αμυγδάλου, σου καραμελέ, εκλέρ, γαλακτομπούρεκο, τάρτες και ταρτάκια με φρούτα και την συνδυάζουμε με βανίλια, ξύσμα εσπεριδοειδών, σοκολάτα. Παλιότερα, όταν δεν υπήρχε η ευκολία του κορν φλάουρ χρησιμοποιούσαν αλεύρι για την πήξη της και επειδή γινόταν πολύ σφιχτή, προκειμένουννα ψηθεί καλά το αλεύρι, την αραίωναν με σαντιγί.Η κρέμα ζαχαροπλαστικής για να γίνει ωραία πρέπει να βράζει σε μπεν μαρί με ατμό ή σε βραστήρα με αντιστάσεις...

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.yumyum.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!