Κρεμ Μπρουλέ με γεύση Καφέ

Καταχωρήθηκε στις 18/12/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Για την κρεμ μπρουλέ (crème brûlée) έχουμε γράψει άλλες δύο φορές μέχρι σήμερα. Αποφάσισα λοιπόν να χρησιμοποιήσω espresso στη κρεμ μπρουλέ, δίνοντας της ένα ιδανικό ρόλο κλεισίματος ενός δείπνου, όπου καφές και επιδόρπιο γίνονται ένα! Έτσι η κρεμ μπρουλέ καφέ λειτουργεί τόσο σαν υποκατάστατο του ίδιου του καφέ, όσο και ως συμπλήρωμά του!

Διάβασε τη συνταγή στο http://caruso.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!