Κρεμώδες και δροσερό ρυζόγαλο

Καταχωρήθηκε στις 09/05/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Βάζουμε το πλυμένο ρύζι σε σκεύος μαζί με λίγο αλάτι ,το μισό νερό και δουλεύουμε να σπάσει. Βάζουμε το ρύζι μαζί με το υπόλοιπο νερό σε μέτρια φωτιά και το βράζουμε μέχρι που να μαλακώσει. Διαλύουμε σε λίγο κρύο γάλα το κούσταρ πάουντερ. Στο σχεδόν έτοιμο ρύζι βράζουμε το υπόλοιπο γάλα, την ζάχαρη

Διάβασε τη συνταγή στο https://foodaholics.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!