69
Υλικά
- τυρί κρέμα 250 γρ
- ζάχαρη 3 κσ
- λάϊμ 4 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κσ
- κρέμα γάλακτος 150 ml
- βατόμουρα 100 γρ
- ζάχαρη 1 κσ
- λάϊμ 0.5 τμχ
υλικα για τη μους 250 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου 3 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική χυμό από 3-4 λάιμ 1 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι 150 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγύ τριμμένο μπισκότο για τη βάση υλικα για τη μαρμελαδα 100 γρ. βατόμουρα καταψυγμένα 1 κ.σ. ζάχαρη χυμό από μισό λάιμ
Διάβασε τη συνταγή στο glykoalmyro.gr