Μους λεμονιού με γιαούρτι

Καταχωρήθηκε στις 15/03/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Κόβουμε το λεμόνι σε λεπτές ροδέλες και τις ρίχνουμε σε νερό που βράζει για 5 λεπτά.Τις σουρώνουμε και τις βάζουμε σε χαρτί να στραγγίξουν.Βάζουμε τη ζάχαρη σε τηγανάκι αντικολλητικό με 1 κουταλιά νερό και την αφήνουμε σιγά σιγά να καραμελώσει. Ρίχνουμε μέσα τις φετούλες του λεμονιού τις καραμελώνουμε και τις αφήνουμε να στεγνώσουν σε σχάρα.Πριν σερβίρουμε τις βάχουμε πάνω στα ποτήρια με τη μους.TIPSΧρησιμοποιώ πάντα φυτική κρέμα γάλακτος και γιαούρτι 2% λιπαρά και γίνεται απίστευτα ελαφριά η μους. Αν δεν έχετε λιμοντσέλο ρίξτε 3 κουταλιές από το σιρόπι που καραμελώσατε το λεμόνι και λίγο παρ

Διάβασε τη συνταγή στο https://lilaspurplethoughts.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!