Μους σοκολάτα με πορτοκάλι Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 19/01/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά 4 αυγά 120 γρ. ζάχαρη 150 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κομμάτια, σε θερμοκρασία δωματίου ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.steliosparliaros.gr

Περισσότερες συνταγές


Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!