50
Εμείς σήμερα φτιάξαμε μουσταλευριά! Και μάλιστα με κάθετη παραγωγή: φέραμε σταφύλια από το χωριό, ροδίτη και φιλέρι συγκεκριμένα, η Ελένη τα έπλυνε καλά και χώρισε τις ρόγες τις οποίες μετά συνθλίψαμε στο τρυπητό και ....να ο μούστος! Θα μου πείτε που να βρείτε τα σταφύλια. Η απάντηση είναι απλή: όπου δείτε αμπέλι μπέστε μέσα και κόφτε άφοβα γιατί η χρονιά φέτος για τους αμπελουργούς είναι καταστροφική! Τα αμπέλια θα μείνουν ατρύγητα! Μείνανε, λόγω της κρίσης, τα περυσινά κρασιά απούλητα και έρχονται τώρα οι έμποροι και δίνουν εξευτελιστικές τιμές. Για τη γαλλική ποικιλία Σαρντονέ π.χ. που πρ
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com