Μουσταλευριά (με ή χωρίς πετιμέζι)

Καταχωρήθηκε στις 09/10/13

12 Ψήφοι Ψήφισε

Η εποχή των σταφυλιών και ο τρύγος μας δίνουν ένα από τα πιο αγαπημένα υλικά, τον μούστο, τον χυμό τους! Ο μούστος για να χρησιμοποιηθεί χρειάζεται την ανάλογη προετοιμασία! Επίσης αν έχετε πετιμέζι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δίνοντας ιδιαίτερα ωραία γεύση! Απολαύστε αυτη την υγιεινή, παραδοσιακή, νόστιμη κρέμα με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, αν θέλετε! Υλικά για: Μουσταλευριά (με ή χωρίς πετιμέζι) 1000 ml. μούστο βρασμένο 130 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2-3 κουταλιές της σούπας πετιμέζι...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.funkycook.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!