Μουσταλευριά με Πετιμέζι & Σιμιγδάλι

Καταχωρήθηκε στις 20/09/15

3 Ψήφοι Ψήφισε

Είναι το παραδοσιακό γλυκό του Ελληνικού Φθινοπώρο. Εδώ στην πρόταση του Kitchen Stories αντικαθιστά το αλεύρι, όπου παραδοσιακά χρησιμοποιείται για την προετοιμασία της μουσταλευριάς, με σιμιγδάλι, μπόλικη καρυδόψιχα, κανέλα και σουσάμι καβουρντισμένο.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.kitchenstori.es

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!