Μουσταλευριά Πετιμεζιού & Μαυροδάφνης

Καταχωρήθηκε στις 04/09/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η Μουσταλευριά είναι ένα απλό, απλούστατο επιδόρπιο που έρχεται από το αρχαίο μας παρελθόν να γλυκάνει το παρόν μας. Προστέθηκε Μαυροδάφνη για μεθυστικό άγγιγμα και ένταση στη γεύση. Είναι παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα, που έχει ως κύριο συστατικό του τον μούστο.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.kitchenstori.es

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!