95
Υλικά
- ζελατίνη 6 φύλλα
- γιαούρτι 300 γρ
- μέλι 100 γρ
- λεμόνι -
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- φράουλες 250 γρ
- ζάχαρη 50 γρ
- λικέρ πορτοκάλι 2 ποτ κρασ
Υλικά Κρέμα: 6 φύλλα ζελατίνης, 300 γρ. γιαούρτι, 100 γρ. μέλι, χυμός και ξύσμα ενός λεμονιού, 200 γρ. κρέμα γάλακτος. Σως και γαρνιτούρα: 250 γρ. φρέσκες φράουλες, 50 γρ. ζάχαρη, 2 ποτηράκια του λικέρ λικέρ πορτοκαλιού, 1 φέτα λεμονιού,...
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com