Πανακότα με γάλα καρύδας και σος μελιού

Καταχωρήθηκε στις 09/09/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Δύο είναι τα δέλεαρ αυτής της κρέμας: είναι πανεύκολη και γίνεται με γάλα καρύδας που λατρεύουμε.Διαδικασία Πανακότα: Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό έως ότου μαλακώσουν.  Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα καρύδας με τη ζάχαρη και την τοποθετούμε στη φωτιά. Mόλις αρχίσει να βράζει, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνας, ελαφρώς στυμμένα...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.glykesistories.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!