by admin

Πανακότα με κουλί φράουλας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η πανακότα (panna cotta = μαγειρεμένη κρέμα) γίνεται όλο και πιο δημοφιλής καθώς αποτελεί μια κομψή & δροσερή κρεμώδη βάση για διαφορετικές γεύσεις που θα την εμπλουτίσουν, από πορτοκάλι, όπως στή προηγούμενη συνταγή μας, ως καφέ, καραμέλα, μέλι ή διάφορα φρούτα. Σ’ αυτή τη συνταγή θα συνδυάσουμε την πανακότα με ένα κουλί φράουλας, σε πιο ανοιξιάτικη διάθεση. Και για να συνεννοηθούμε με την ορολογία, κουλί ονομάζεται μια σχετικά λεπτόρρευστη σάλτσα που προέρχεται από το σούρωμα πουρέ φρούτων ή λαχανικών.

Όμως το ενδιαφέρον με μια συνταγή για πανακότα, είναι να βρει κανείς ένα άριστο σημείο ισορροπίας ανάμεσα στην πλούσια γεύση της κρέμας και στην ανάλαφρη υφή του τελικού αποτελέσματος, πρόκληση που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς στη σύνθεση.

Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: πανακότα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr