87
Υλικά
- ζελατίνη 3 κγ
- σπορέλαιο 1 κγ
- crème fraiche 300 ml
- γάλα 300 γρ
- λευκή σοκολάτα 100 γρ
- καστανή ζάχαρη 80 γρ
- vinsanto 250 γρ
- σταφύλια 150 γρ
Γευστικό γλύκισμα με crème fraîche και άσπρη σοκολάτα, περιχυμένο με ένα σιρόπι από γλυκό, λιαστό κρασί Vinsanto Σαντορίνης και χρυσαφένιες ρώγες σταφυλιού.Panna Cotta (στα ιταλικά σημαίνει ψημένη κρέμα) είναι ένα ιταλικό επιδόρπιο που γίνεται από κρέμα, γάλα και ζάχαρη, ανακατεύοντας τα με ζελατίνη τα αφήνουμε να κρυώσουν μέχρι να πήξουν.Αν σας έχει τύχει να δοκιμάσετε αυτό το γλύκισμα και η γευστική σας εμπειρία ήταν αρνητική, δοκιμάστε αυτήν την πρόταση και σίγουρα θα αναθεωρήσετε.Δικό σας!εργασία: 15′χρόνος: 2h:15′εύκολο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es