by admin

Πανακότα με Σιρόπι Vinsanto

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Γευστικό γλύκισμα με crème fraîche και άσπρη σοκολάτα, περιχυμένο με ένα σιρόπι από γλυκό, λιαστό κρασί Vinsanto Σαντορίνης και χρυσαφένιες ρώγες σταφυλιού.Panna Cotta (στα ιταλικά σημαίνει ψημένη κρέμα) είναι ένα ιταλικό επιδόρπιο που γίνεται από κρέμα, γάλα και ζάχαρη, ανακατεύοντας τα με ζελατίνη τα αφήνουμε να κρυώσουν μέχρι να πήξουν.Αν σας έχει τύχει να δοκιμάσετε αυτό το γλύκισμα και η γευστική σας εμπειρία ήταν αρνητική, δοκιμάστε αυτήν την πρόταση και σίγουρα θα αναθεωρήσετε.Δικό σας!εργασία: 15′χρόνος: 2h:15′εύκολο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: πανακότα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es