68
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 600 γρ
- σαντιγί 8 κσ
- γάλα 100 γρ
- φρούτα του δάσους 10 τμχ
- ζάχαρη 60 γρ
- φράουλες 10 τμχ
- πορτοκάλι 0.5 τμχ
- βατόμουρο 10 τμχ
- μύρτιλα 10 τμχ
- ζελατίνη 2 τμχ
- κουβερτούρα 140 γρ
- γλυκόζη 100 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 100 γρ
- σουσάμι 80 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 50 γρ
- δυόσμος 8 φύλλα
600 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ. γάλα 60 γρ. ζάχαρη Ξύσμα από ½ πορτοκάλι 2 ζελατίνες 140 γρ. κουβερτούρα σοκολάτας 100 γρ. γλυκόζη 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 100 γρ. ζάχαρη 80 γρ. σουσάμι 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης 7-8 φύλλα δυόσμου 7-8 κ.σ. σαντιγί 10 φρέσκα φρούτα του δάσους (φράουλες, βατόμουρα, μύρτιλα)
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr