59
Υλικά
- γάλα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- ζελατίνη 10 γρ
- στέβια 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- βανίλια 1 κγ
- μαύρη σοκολάτα 100 γρ
- φρούτα του πάθους 200 γρ
- κόκκινο κρασί 140 γρ
- στέβια 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- κορν φλάουρ 0.5 κγ
- σοκολάτα -
Σοκολατένια πανακότα φτιαγμένη με μαύρη σοκολάτα και λουσμένη με υπέροχη σάλτσα φρούτων του δάσους. Δυνατοί γλυκόξινοι τόνοι επάνω σε μια απαλή, βελούδινη αλλά και σοκολατένιας έντασης Κρέμα Πανακότα.Η διαδικασία είναι απλή...Απολαμβάνουμε χορταστικές κουταλιές βελούδινης κρέμας, με μπόλικη κόκκινη, μεθυστική σάλτσα και φλοίδες σοκολάτας.
Δική σας.
Δική σας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es