247
Υλικά
- γλυκόζη 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 160 γρ
- φοντάν 200 γρ
Ακόμη μια μικρή βασική συνταγή, πολύ χρήσιμη, με υπογραφή του Luca Montersino.
Αυτή η αρωματικότατη πάστα λεμονιού χρησιμοποιείται για να δώσει άρωμα και γεύση σε διάφορες κρέμες αλλά και ζύμες. Είναι πολύ εύκολο να την φτιάξετε, αλλά θέλει απαραίτητα φρέσκα και αρωματικά λεμονάκια!
Αυτή η αρωματικότατη πάστα λεμονιού χρησιμοποιείται για να δώσει άρωμα και γεύση σε διάφορες κρέμες αλλά και ζύμες. Είναι πολύ εύκολο να την φτιάξετε, αλλά θέλει απαραίτητα φρέσκα και αρωματικά λεμονάκια!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com