204
Υλικά
- νιφάδες βρώμης 60 γρ
- γάλα 400 ml
- γάλα καρύδας 400 ml
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- γάλα 100 ml
- μέλι 3 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
Αν θέλουμε πρωινό γεμάτο υγεία τότε ετοιμάζουμε πόριτζ. Γνωστό ιδιαίτερα από τους Βρετανούς το porridge βρώμης ετοιμάζεται ως παραδοσιακό πρωινό με νιφάδες βρώμης, νερό ή γάλα μέχρι να γίνει ένας παχύρευστος κι ομογενοποιημένος χυλός. Το πόριτζ εκτός από βρώμη ετοιμάζεται και με άλλα σιτηρά όπως σιμιγδάλι, ρύζι, σιτάρι, καλαμπόκι, κριθάρι και φαγόπυρο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr