by admin

Ρυζόγαλο αμυγδάλου, κρεμώδες & πανεύκολο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το νεό μου αγαπημένο ρυζόγαλο είναι κι αυτό αμυγδάλου, χυλώνει αργά μέσα σε μια κατσαρόλα, είναι υπέροχα κρεμώδες, όχι πολύ γλυκό και πανεύκολο (αρκεί να μη φύγεις πάνω από την κατσαρόλα). Απόλαυσέ το ζεστό ή κρύο, πασπαλισμένο με ψημένο τραγανό αμυγδαλάκι για την αντίθεση!
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: ρυζόγαλο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.madameginger.com