76
Υλικά
- ρύζι καρολίνα 100 γρ
- ρύζι αρμπόριο 100 γρ
- γάλα 1 λτ
- άνθος αραβοσίτου βανίλια 1 φακ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- ζάχαρη 180 γρ
Ένα ρυζόγαλο, ένα απλό ρυζόγαλο της μαμάς μα με την προσθήκη άνθους αραβοσίτου, με πολύ κρεμώδη υφή να λιώνει στον ουρανίσκο και να μας χαρίζει τόνους γευστικών αναμνήσεων και σπιτική θαλπωρή από κούνια.Το επιστέγασμα σ΄ αυτή τη συγκινητική για τις γεύσεις μας στιγμή έρχεται το σιρόπι ροδιού και οι σπόροι του, αληθινά ρουμπίνια, να μας χαρίσουν μια άλλη διάσταση γεύσης!υ.γ. Στο τέλος της ανάρτησης θα βρείτε πως να φτιάξετε αυτό το υπέροχο, γλυκό σιρόπι ροδιού, χωρίς οινόπνευμα και το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ραντίζοντας τα γλυκά μας, παγωτά, κέικ, κρέπες, τσιζκέικ κ.λπ. μα και τις
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es