Πανακότα Καρύδας και Βανίλιας με Ζελέ Ροδιού

Καταχωρήθηκε στις 30/12/12

2 Ψήφοι Ψήφισε

Η βανίλια είναι παρούσα σε αυτό το επιδόρπιο όπου μαζί με το γάλα καρύδας αποτελούν τις κύριες γεύσεις μιας πανακότας με ζελέ ροδιού. Ο συνδυασμός βανίλιας-καρύδας είναι κλασικός και πάντα πετυχημένος, η γεύση του ροδιού όμως είναι αυτή που τον εξυψώνει και κάνει αυτό το επιδόρπιο εκπληκτικό. Η βελούδινη υφή της πανακότας ταριάζει άψογα με το απαλό ζελέ και τα τραγανά, γκρενά, φρέσκα σποράκια του φρούτου. Κομψό, εξωτικό, γιορτινό, ανάλαφρο, αυτό το επιδόρπιο είναι ιδανικό για να κλείσει ένα πλούσιο εορταστικό ή Πρωτοχρονιάτικο γεύμα....

Διάβασε τη συνταγή στο https://greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!