Αγκινάρες και Κουκιά με Ντομάτα

Καταχωρήθηκε στις 18/04/12

5 Ψήφοι Ψήφισε

Οι αγκινάρες και τα κουκιά, τα αγκιναροκούκια, είναι ένα πολύ δημοφιλέςφαγητό στην Ηλεία και το πρωτομαγειρεύουν, με φρέσκα υλικά, κομμένα από τα περιβόλιατους τη Μεγάλη Εβδομάδα. Στο χωριό του συζύγου μου είναι το κατ’ εξοχήν φαγητό τηςΜεγάλης Πέμπτης. Το προτιμούν κοκκινιστό και το αρωματίζουν με φρέσκο μάραθο.Κι εγώ έτσι έμαθα να το μαγειρεύω!Νομίζω ότι, μετά την υπερβολική κατανάλωση κρέατος που κάναμε, επιβάλλεταινα μαγειρεύσουμε φρέσκα κι ανοιξιάτικα χορταρικά, με όποιον τρόπο μας αρέσει!

Διάβασε τη συνταγή στο https://helengrblog.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!