by admin

ΑΜΠΕΛΟΦΑΣΟΥΛΑ ή ΠΗΧΙΑΡΙΚΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ!!!

5 from 1 vote

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μετά τη θερινή ραστώνη επανερχόμαστε με ένα απλό και πολύ δροσερό φαγητό. Στην πατρίδα μου τη Μεσσηνία σε μια πιο ...heavy εκδοχή: το σερβίρουν και πασπαλισμένο με τριμμένη μυτζήθρα. Εγώ προτιμώ την απλή.ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:Αφού ετοιμάσουμε τα υλικά, βάζουμε το νερό να βράσει και τα ρίχνουμε όλα μαζί. Προσέχουμε να μην παραβράσουν και τα σερβίρουμε με τρυπητή κουτάλα στα πιάτα και αυτό είναι όλο!
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Τοπική: Μεσσηνία

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookthebook.blogspot.com