68
Ένα πιάτο υγιεινό και νόστιμο, μια που ο αρακάς είναι καλή πηγή πρωτεϊνών και υδατανθράκων... Υλικά για 4-5 μερίδες: 1 κιλό αρακάς κατεψυγμένος 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2-3 κουταλιές άνιθος ψιλοκομμένος 1 φλυτζάνι λάδι 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές πελτές 1 κουταλάκι ζάχαρη αλάτι και πιπέρι Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα ντοματάκια, τον πελτέ, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και 2 φλυτζάνια νερό και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει 5 λεπτά. Ρίχνουμε τον αρακά, προσθέτουμε ελάχιστο αλατοπίπε
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com