Αρακάς λαδερός

Καταχωρήθηκε στις 05/01/10

3 Ψήφοι Ψήφισε

Ένα πιάτο υγιεινό και νόστιμο, μια που ο αρακάς είναι καλή πηγή πρωτεϊνών και υδατανθράκων... Υλικά για 4-5 μερίδες: 1 κιλό αρακάς κατεψυγμένος 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2-3 κουταλιές άνιθος ψιλοκομμένος 1 φλυτζάνι λάδι 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές πελτές 1 κουταλάκι ζάχαρη αλάτι και πιπέρι Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα ντοματάκια, τον πελτέ, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και 2 φλυτζάνια νερό και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει 5 λεπτά. Ρίχνουμε τον αρακά, προσθέτουμε ελάχιστο αλατοπίπε

Διάβασε τη συνταγή στο https://bettyscuisine.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!