Αρακάς λαδερός λεμονάτος

Καταχωρήθηκε στις 12/05/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Του Μάη και της Άνοιξης! Κι άμα δεν μαγειρέψουμε τώρα μπιζέλια και αρακά, λαδερό ή με κρέας,  πότε θα τα μαγειρέψουμε; Και δε λέω… Ο αρακάς  είναι από τα λαχανικά που έχουν πολύ καλό γευστικό αποτέλεσμα ακόμη κι όταν καταψυχθούν, αλλά εδώ που τα λέμε άλλη χάρη έχει ο φρέσκος.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.cretangastronomy.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!