Αρακάς λαδερός με άνηθο

Καταχωρήθηκε στις 20/06/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αρακάς λαδερός μαγειρεμένος με μπόλικο ξερό και φρέσκο κρεμμυδάκι για να αποκτήσει νοστιμιά, άφθονο άνηθο για άρωμα και λίγη ζαχαρίτσα για να γλυκάνει ακόμα περισσότερο. 450 γρ. κατεψυγμένο ή φρέσκο αρακά (αφαιρώ τα σπέρματα) 1 ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα) 2/3 ματσάκι άνηθο (ψιλοκομμένο) ½ φλ. ελαιόλαδο ...

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!