64
Υλικά
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 6 τμχ
- άνηθος 0.67 ματσ.
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κορν φλάουρ 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ζάχαρη 0.5 κγ
Φαγητό τόσο απλό, αλλά τόσο νόστιμο… Αρακάς λαδερός μαγειρεμένος με μπόλικο κρεμμυδάκι (ξερό και φρέσκο) για να αποκτήσει νοστιμιά, άφθονο άνηθο για άρωμα και λίγη ζαχαρίτσα για να γλυκάνει ακόμα περισσότερο. Συνοδεύεται κατά προτίμηση με ρύζι basmati για ένα πλήρες γεύμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr