64
Υλικά
- αρακάς 1200 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 8 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- άνηθος 1 μάτσο/α
- καρότο 3 τμχ
- ελαιόλαδο 200 γρ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- χυμός λεμονιού 0.5 φλ
ΑΡΑΚΑΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣΥλικά: 1) 1.000 -1.200 γραμμάρια αρακά κατεψυγμένο 2) 7-8 κρεμμυδάκια φρέσκα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα 3) 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό τριμμένο ή λιωμένο στο μπλέντερ 4) 1 μεγάλο μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο 5) 2-3 καρότα κομμένα σε ροδέλες ...
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com