by admin

φασολάκια με κύμινο και τζίντζερ να 'μεγαλώνουν την αγάπη'

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα φρέσκα φασολάκια είναι ίσως το πρώτο παράδειγμα της κατηγορίας ‘λαδερά’ που έρχεται στο νου όταν κάνει αναζήτηση και ένα από τα ελληνικά φαγητά που άνοιξη και καλοκαίρι γίνονται μαγειρικό αποκούμπι. Μ αυτό το σκεπτικό, τα φασολάκια με κύμινο και τζίντζερ (κουρκουμά και κόλιανδρο) που έρχονται απ’ την Ινδία, με τον μπαχαρικό αέρα μιας μακρινής ανατολής που μυρίζει όμως γνωστά μας αρώματα, δεν κάνουν τόσο δρόμο άδικα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Λαχανικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com