φασολάκια με κύμινο και τζίντζερ να 'μεγαλώνουν την αγάπη'

Καταχωρήθηκε στις 27/04/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τα φρέσκα φασολάκια είναι ίσως το πρώτο παράδειγμα της κατηγορίας ‘λαδερά’ που έρχεται στο νου όταν κάνει αναζήτηση και ένα από τα ελληνικά φαγητά που άνοιξη και καλοκαίρι γίνονται μαγειρικό αποκούμπι. Μ αυτό το σκεπτικό, τα φασολάκια με κύμινο και τζίντζερ (κουρκουμά και κόλιανδρο) που έρχονται απ’ την Ινδία, με τον μπαχαρικό αέρα μιας μακρινής ανατολής που μυρίζει όμως γνωστά μας αρώματα, δεν κάνουν τόσο δρόμο άδικα.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!