by admin

Φέτες κρανιού με ρατατούιγ λαχανικών στο τηγάνι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

ψάρι κρανιός ή μυλοκόπι με λαχανικά
Ο κρανιός είναι ένα ψάρι που το γνωρίσαμε μόλις τα τελευταία χρόνια, αλλά το συναντάμε όλο και πιο συχνά στην αγορά, γιατί πρόσφατα άρχισε να παράγεται σε Ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες και αμέσως γνώρισε μεγάλη επιτυχία. ψάρι κρανιός ή μυλοκόπι με λαχανικά
Η συνταγή που σας προτείνω προέρχεται απ’ τη Γαλλία και είναι εξαιρετικά απλή και ταυτόχρονα, εντυπωσιακά νόστιμη. Στην ουσία πρόκειται για δύο παράλληλες παρασκευές σε δυο τηγάνια. Στο ένα τηγάνι σοτάρονται και μελώνουν για ένα 20λεπτο ανάμεικτα λαχανικά κομμένα σε μικρά κυβάκια, που τα ονοματίζουμε ρατατούιγ, μια και προσομοιάζουν στο αντίστοιχο Γαλλικό πιάτο. Στο άλλο τηγάνι ψήνονται σε λίγο λάδι οι φέτες του κρανιού για ένα 5λεπτο. Και η σύνθεση των δύο γίνεται στο πιάτο. Πανεύκολο πιάτο και έτοιμο σε μισή ώρα.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: ρατατούιγ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr