by admin

Φύλλα αγκινάρας ντολμά, δηλαδή γεμιστά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σε επίσημη πρώτη παρουσίαση ένα νέο πιάτο, φύλλα αγκινάρας ντολμά, που φτιάχνεται με τα φύλλα του καρπού της αγκινάρας που αφαιρούμε και πετάμε, αφού βρώσιμη για μας είναι μόνο η καρδιά της αγκινάρας. Ανατρεπτική συνταγή για τις συνήθειες της Ελλάδας. Τα φύλλα δεν είναι μαλακά, ούτε τρώγονται μετά το βράσιμο. Όμως φτιάχνουν ένα νοστιμότατο ζωμό που δίνει γεύση στο ρύζι και βοηθούν το σερβίρισμα του.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: γεμιστά, ντολμάδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr