Φύλλα αγκινάρας ντολμά, δηλαδή γεμιστά

Καταχωρήθηκε στις 05/04/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Σε επίσημη πρώτη παρουσίαση ένα νέο πιάτο, φύλλα αγκινάρας ντολμά, που φτιάχνεται με τα φύλλα του καρπού της αγκινάρας που αφαιρούμε και πετάμε, αφού βρώσιμη για μας είναι μόνο η καρδιά της αγκινάρας. Ανατρεπτική συνταγή για τις συνήθειες της Ελλάδας. Τα φύλλα δεν είναι μαλακά, ούτε τρώγονται μετά το βράσιμο. Όμως φτιάχνουν ένα νοστιμότατο ζωμό που δίνει γεύση στο ρύζι και βοηθούν το σερβίρισμα του.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.tastefull.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!