161
Υλικά
- πιπεριές πράσινες 12 τμχ
- ντομάτα 12 τμχ
- ρύζι μακρύκοκο 2.5 φλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πατάτες 5 τμχ
- χυμός ντομάτας 800 γρ
- ντοματοπολτός 170 γρ
- σταφίδες μαύρες 60 γρ
- κουκουνάρι 50 γρ
- μαϊντανός 4 κσ
- δυόσμος 4 κσ
- κασέρι 80 γρ
- ζάχαρη 2 κγ
- ελαιόλαδο 200 ml
- φρυγανιά 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Τα γεμιστά είναι το καλύτερο μου ελληνικό φαγητό. Πιπεριές και ντομάτες γεμιστές, είναι το αγαπημένο μου! Ειδικά οι πιπεριές… Αλλά προσέξτε… μόνο τα σπιτικά...Με τη σημερινή συνταγή όμως, θα ανέβουμε ένα επίπεδο, γυρνώντας πίσω στο χρόνο, στην αυθεντική εκτέλεση και τα μυστικά της γιαγιάς μου, εστιάζοντας στον αρχέτυπο συνδυασμό γεμιστών, με ντομάτες και πράσινες πιπεριές μόνο.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr