114
Υλικά
- γλυκοπατάτα 600 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- πάπρικα 0.5 κγ
- κόλιαντρο 0.5 κγ
- κουρκουμάς 0.5 κγ
- τζίντζερ 0.5 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- χοντρό αλάτι -
- αβοκάντο 1 τμχ
- μαγιονέζα 100 γρ
- τυρί κρέμα 100 γρ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- πιπέρι -
- χοντρό αλάτι -
Η γλυκοπατάτα θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον πλανήτη, γεμάτες με θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης C, αντιοξειδωτικών, βιταμίνης Α, β-καροτένιου, και πολλών άλλων. Επίσης, είναι χαμηλή σε λιπαρά και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.Οι γλυκοπατάτες δεν είναι μια συνηθισμένη γεύση στο τραπέζι μας, όμως είναι νόστιμη και μαγειρεύεται με ποικίλους τρόπους. Ψημένες στο φούρνο, πασπαλισμένες με αρωματικά μπαχαρικά και συνοδευμένες με ένα πικάντικο ντιπ αβοκάντο γίνονται ακαταμάχητες και ανάρπαστες.Δοκιμάστε τις! εργασία: 15′χρόνος: 35′πολύ εύκολο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es